In situatia daca nu esti multumit de produsele comandate, le poti returna fara nici o problema. In momentul returului poti solicita schimbarea produselor pe alte produse.

Taxe suplimentare pentru returul produselor nu se percep, pentru ca ne dorim sa fii multumit de distribuitorul tau.

Pentru a returna produsele livrate este suficient sa contactezi telefonic Serviciul Suport Clienti JUCAREL la numarul +373 60 933 855 sau prin email la adresa info@jucarel.md

Retururile sunt acceptate in urmatoarele conditii:

1. Solicitarea de retur a fost depusa timp de 60 zile calendaristice din momentul procurarii respectivului produs.

2. Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

3. Trebuie sa returnezi produsele impreuna cu ambalajul original, toate etichetele fara sa fie distruse, toate accesoriile si cadourile incluse si toate documentele care au fost furnizate de producator si de vanzator.

4. Daca ai procurat mai multe produse de acelasi fel, doar unul dintre acestea poate fi acceptat desigilat.

5. In cazul cand produsele returnate prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura excesiva, deteriorari tehnice sau estetice, urme de interventii neautorizate, sau nu corespund altor conditii mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarii returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, aceasta suma va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciului, iar diferenta va fi restituita cumparatorului timp de 10 zile lucratoare.

De asemenea ne rezervam dreptul de a refuza returul in cazul unor abuzuri (cum ar fi retururi repetate).

Suma de bani egala cu valoare produselor returnate poate fi utilizata pentru procurarea altor produse de la JUCAREL.MD sau restituita consumatorului timp de 10 zile lucratoare prin metoda prin care a fost efectuata plata anterior.

Orice cumparator care doreste sa beneficieze de sericiul “Retur in 60 zile” se presupune ca a citit, inteles si acceptat prezentele termini si conditii.