Dacă ați accesat acest site, inseamnă că undeva vă intersectati cu fantastica lume a jocurilor și jucăriilor pentru scumpii noștri copii.

Noi, cei de la jucarel.md, am deschis un magazine-depozit de jucării fabricate în Ucraina, Russia și Bielorusia, care se deosebesc enorm de cele din China prin calitatea materialelor, care în mod direct sunt mai sănătoase pentru copii. Fiind folosite doar materiale de înaltă calitate pentru producerea jucăriilor, acestea au proprietăti antialergice și sunt complet inofensive atât pentru copii cît și pentru bebeluși.

Companiile producătoare de jucării respectă cu strictețe standardele naționale și internaționale de calitate monitorizând atent întregul proces de confecționare a jucăriilor. Având o experiență bogată în producerea jucăriilor aceștia respectă dorințele cumpărătorilor și au grijă să-și actualizeze regulat asortimentul de jocuri și jucării astfel încît să fie mereu în trend cu necesitătile pieței.

În magazinul nostru aveți ocazia să vă simțiți din nou copil și să savurați din plin amintirile dragi despre copilărie.

Jucărel vă oferă doar jucării de calitate tocmai de aceea vom fi bucuroși să ne vizitați magazinul pe adresă Mitropolit Dosoftei 115!

Vă așteptăm cu drag!